Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Bruidsmode Hengelo / Enschede

Ugo_Zaldi_20

>>Bekijk meteen onze collectie

 

Bruidsmode of bruidskleding?

Bij Embrace zijn we gewend te spreken over bruidsmode, want een bruidsjurk is niet iets wat je zo maar even aantrekt. Embrace heeft elk jaar nieuwe collecties met de nieuwste trends en soms zijn we de trends zelfs vooruit! Daarom noemen we onze bruidsjurken dus bruidsmode, want een van de belangrijkste kenmerken van mode is dat het zich regelmatig vernieuwd. 

In Hengelo en Enschede...

Enschede en Hengelo zijn de grootste steden (met Enschede bijna twee keer zo groot als Hengelo) in Twente. Ze liggen praktisch aan elkaar vast, als een soort Twentse randstad. Enschede trekt winkelend publiek uit de verre omgeving, ook over de grens. Embrace is gevestigd in Enschede op loopafstand van het centrum en met parkeergelegenheid voor de deur. Vanzelfsprekend hebben we veel bruidsmode klanten uit Twente.

JesusPeiro_035...en omstreken

De omstreken van Twente strekken zich in ons uit over heel Nederland en tot diep in Duitsland en zelfs België! We concluderen daaruit dat een prachtige bruidsjurk of feestjurk en goede service zeker een ritje waard zijn. Het is namelijk zo dat de meerderheid van onze klanten niet uit Twente komt, maar uit steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort etcetera.

Designer Bruidsjurken

De vraag naar trendy en modieuze bruidsjurken is groter dan het aanbod. Dat onze klanten bereid zijn om ver te rijden heeft ook te maken met het feit dat we een aantal exclusieve merken verkopen, waar niet veel verkooppunten van zijn in Nederland, zoals Jesus Peiro en Ugo Zaldi. Deze merken zijn echte trendsetters in de bruidsmode. Daarnaast is de manier waarop wij couture vervaardigen ook zeldzaam geworden in Nederland en garanderen we exclusiviteit op elk van onze ontwerpen.

Bekijk hierboven een filmpje van RTV Oost met presentatrice Leonie ter Braak, die in onze winkel de mooiste jurken van Twente komt passen.