Zeg vaarwel tegen 2019 en hallo tegen het jaar 2020! En wat is een betere manier om het nieuwe jaar te verwelkomen dan met nieuwe schoenen? Van blauwe sportieve Mary Janes tot klassieke boots: er is een enorm aanbod om uit te kiezen om je fantasie te prikkelen. Maar degenen die nog steeds verlangen naar de goede oude tijd van 2019, niet de alomtegenwoordige sneaker (met wat leuke updates), de vierkante schoen is een blijvertje. Check it out! 

Boots 

Net als gewone laarzen, maar dan met een leuk detail. Of bijvoorbeeld de dr. Martens. Deze schoenen blijven heel trendy in 2020 en we verwachten dan ook dat jong en oud deze klassiekers blijven dragen in 2020. 

Moderne Mary Janes 

Je oude schooldagen herbeleef je met deze schoenen. Deze bijgewerkte versie van het klassieke silhouet zijn helemaal trendy in 2020. Heb jij ze al in je kast?

Sneakers voor altijd 

Sneakers zullen altijd een schoentrend zijn, dus het is geen verrassing dat ze in 2020 nog steeds een grote rol spelen. Van de altijd populaire nike Air tot nieuwe Jordans, sneakers zullen nooit uit de mode raken. 

Kleurmix

Felle kleuren zien we laatste tijd vaker terug bij sneakers. Meestal zijn dit echte eye catchers. Het afgelopen jaar zagen we al dat sneakers met felle kleuren erg populair waren. Dat zal komend jaar alleen maar meer worden. Vergeleken met 2019 beschikken de sneakers van dit jaar over meer kleurcombinaties. Zowel opvallende combinaties van diverse (felle) kleuren, als witte sneakers met subtiele kleurrijke details zullen, zeker in het voorjaar, veel te zien zijn. Bekijk ook eens de kleurrijke (teen)schoenen van 5fingers.nl.