Het (opnieuw) stylen van je woning kan een grote uitdaging zijn. Wat zijn de laatste woontrends en hoe combineer je dit met jouw persoonlijk smaak en wensen? Hoe maak je je woning trendy maar toch ook eigen en uniek? Wij geven je een aantal handige tips!  

Maak het persoonlijk

Uiteraard wil je meegaan met de mode en voldoen aan de laatste woontrends. Maar je wilt ook uniek blijven en niet je eigen identiteit verliezen. Houd je interieur daarom dicht bij jezelf en voeg persoonlijke items toe. Zo maak je van jouw woning echt je thuis. Hier kun je helemaal jezelf zijn en zo breng je je interieur tot leven! Plaats bijvoorbeeld leuke foto’s van familie of vriendinnen op je tafels en kasten. Of aandenkens en souvenirs van jouw meest onvergetelijke vakanties. 

Kies verschillende materialen

Om je interieur nog meer tot leven te wekken, maak je gebruik van verschillende materialelen. Tegenwoordig zijn natuurlijke en duurzame materialen helemaal in. Deze materiaalsoorten zie je dan ook in veel interieurs en woonbladen terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan glas, kurk, rotan en bamboe. Dit is een win-win: je bent niet alleen heel trendy bezig, maar deze spullen gaan ook nog eens lang mee. 

Less is more

Voor een tijdloos maar modern interieur hou je het simpel en rustig. Houd je aan de regel less is more. Een strak interieurs is altijd goed en verveelt niet snel. Ga dus voor minimalistische accessoires, kasten met strakke lijnen en rustige kleuren, zoals wit en grijs. Wil je je woning echt een make over geven? Overweeg dan eens om een gietvloer te laten plaatsen. Zo’n vloer is stijlvol, duurzaam, onderhoudsarm en past perfect in een strak en modern interieur.