Het merk Falke is ruim honderdtwintig jaar oud en opgericht door Franz Falke-Rohan. Hij was fabrieksarbeider en richtte rond 1900 zijn eigen katoenfabriek op, waar hij begon met het maken van diverse soorten beenmode. In de loop der jaren is Falke uitgegroeid tot een van de grootste producenten van sokken: ze hebben 6 locaties, meer dan 3.300 werknemers en hadden in 2016 een omzet van meer dan 229 miljoen euro.

Het assortiment van Falke

Falke heeft een breed assortiment beenmode, truien en body’s. Alle producten worden met de hand en van de fijnste materialen gemaakt. Hierbij kun je denken aan exclusieve materialen, zoals vigognewol, kasjmier, kamelenhaar en zijde. De designers verwerken dit in mooie, hedendaagse ontwerpen met verschillende patronen en structuren. Op deze creatieve wijze weet Falke al tientallen jaren bepalend te zijn op het gebied van comfortabele en functionele beenmode.

Exclusief en kwalitatief

Met de sokkenlijn heeft Falke zich echt op de modekaart gezet. Door te werken met exclusieve materialen weten ze comfortabele sokken te vervaardigen die elk seizoen weer voldoen aan de modetrend van dat moment. Falke sokken zijn daardoor niet alleen verkrijgbaar in de eigen, officiële webshop en Falke Stores, maar ook bij vele dealers en andere webshops. Een voorbeeld hiervan is Sokkendirect.nl: exclusieve dealer van Falke sokken.

Personaliseer je eigen Falke sokken

Om af te sluiten geven we je nog even een speciale tip: op Falke.com kun je je eigen Falke personaliseren! Het personaliseren werkt op de volgende manier:

  1. Kies een product uit het Falke Luxury-assortiment;
  2. Selecteer je favoriete kleur en voer het gewenste monogram en lettertype in;
  3. Kies voor een- of tweezijdige personalisering van je product;
  4. Plaats je product in de juiste maat in je winkelwagen en reken af.

Meer informatie over het personaliseren van Falke beenmode vind je op Falke.com.