Het weer bepaalt meestal voor het grootste deel wat je draagt in bepaalde jaargetijden. In de zomer draag je luchtige, lichte kleding, terwijl je in de winter juist weer die heerlijk warme winterjas uitzoekt. Ook in de herfst zijn er bepaalde kledingstijlen die je vaker naar voren ziet komen door het winderige en regenachtige weer. De laarzen kunnen weer uit de kast! Hier zijn de belangrijkste trends die je in het najaar van 2019 zult zien.

Luipaardprintjes in overvloed

Luipaardprintjes zijn hip. Ook in het najaar van 2019 staan de luipaardprintjes nog steeds hoog op de trendlijstjes. Deze printjes kun je vaak goed combineren met andere kledingstukken, omdat er vaak maar twee kleuren in zitten. Probeer je kledingstukken te combineren met een warme kleur te combineren. Maak je de look af met een paar oorbellen met luipaardprint die iets afwijken van het ontwerp van je rok of broek: je creëert hierdoor een spannende combinatie.

Houd het simpel en minimalistisch

Maak je uiterlijk (en daarmee je leven) gemakkelijk met een strakke jumpsuit dat je in vijf seconden bij elkaar combineert. Kies voor een gelijkkleurige broek en blazer, bijvoorbeeld roodkleurig (in plaats van het meer verwachte zwart-op-zwart) om de algehele vibe overdag gemakkelijk te houden. Je kunt deze strakke kleuren gemakkelijk combineren met een aantal belangrijke accessoires. Zoek er bijvoorbeeld een tasje bij met gouden details en gouden oorbellen voor extra klasse.

Blazers zijn tijdloos

Blazers zijn al jarenlang een must-have in je garderobe. Dit seizoen is de blazer nog meer ‘in’ dan anders: er wordt dit seizoen meer vrouwelijkheid toegevoegd door extra vormgevende silhouetten. Dit seizoen zul je blazer zien waar een riem aan bevestigd zit op taillehoogte: dé trendy dameskleding van dit najaar. Uiteraard kun je ook een ‘kale’ blazer kopen en er zelf een riem aan toevoegen die je al hebt.