Alles zit hem in de details. Accessoires kunnen je outfits echt maken of breken. Zelfs de mooist samengestelde outfit kan naar beneden worden gehaald met de verkeerde accessoires. Hieronder vind je wat tips. Zo weet je precies welke accessoires je kunt gebruiken en hoe je deze moet gebruiken. 

Sieraden: ringen, oorbellen, kettingen en armbanden

In principe kun je alle sieraden met elkaar combineren, zorg er alleen voor dat de sieraden dan op de juiste manier zijn afgestemd. Anders is het een beetje to much. Draag je grote, opvallende oorbellen kies er dan voor om bijvoorbeeld geen ketting om te doen, maar alleen een armband of een ring. Houd altijd in gedachte dat je 1 opvallend sieraad kunt dragen en houd de rest eenvoudig. Een leuk sieradenwinkeltje is Julidansjewels.nl. Je vindt hier zowel statement pieces als mooie subtiele sieraden. 

Riemen

Als je een los jurkje draagt kun je deze door het toevoegen van een riem om je middel meer vorm geven, waardoor je lichaam beter uitkomt. Een riem rondom je middel legt ook de nadruk op je taille. Ben je onzeker over je taille? Vermijd riemen om je taille dan, zo trek je er in ieder geval niet alle aandacht naar toe. 

Sjaaltjes

Sjaaltjes hoef je echt niet meer alleen simpel om je nek heen te dragen. Een sjaaltje voegt kleur of een leuk patroontje toe aan je outfit en kan ook worden gebruikt in je haar, om je tas of om je pols. Doe eens gek!

Schoenen

Schoenen zijn erg functioneel, dus een echte officiële accessoire zijn ze uiteraard niet. Toch kan je door het aandoen van gewaagde, kleurrijke schoenen je outfit er echt mee afmaken. En dient je schoen bijna als accessoire.

Bril

Tegenwoordig hoef je niet alleen een bril te dragen als je deze echt nodig hebt om goed te kunnen zien. Ook mensen die geen bril of lenzen nodig hebben dragen een bril. Er zijn zoveel leuke en hippe monturen op de markt, dat het echt dient als accessoire. Dit geldt voor de ‘normale brillen’ als zonnebrillen.