Dat de 90’s weer terug zijn in modeland met scherpe en kitscherige dingen is bekend. Daarom is het feit dat bedelarmbanden weer populair zijn geen verassing meer. Vroeger werden ze traditioneel gekocht bij de doop van een baby. Daarna werden ze bewaard om te geven als cadeau wanneer de baby eenmaal volwassen is vaak werd daarin dan ook de naam van de baby en de datum van de geboorte gegrafeerd.

Match verschillende bedelarmbanden

Door verschillende bedelarmbanden te combineren creëer je een superleuke look. Zo kun je verschillende gouden armbanden dragen maar zorgen ze bij elkaar voor een echte fancy outfit. Bedelarmbanden kun je oneindig met elkaar matchen met een garantie op succes. Ook kun je een enkele bedelarmband combineren met een horloge dat in dezelfde kleur is of samen met andere sieraden in dezelfde stijl.

Bedelarmbanden met betekenis

Een bedelarmband kan je stijl vertegenwoordigen maar ook dierbare herinneringen dragen. Met bedelarmbanden kun je heel veel personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een palmboom omdat je reizen zo leuk vindt of voor een hartje omdat je verliefd bent.

Weetje: Bedelarmbanden werden ook gedragen om kwade geesten en pech af te weren.

Bedelarmband cadeau doen

Een bedelarmband is een geweldig cadeau. Het is de manier om te laten zien dat je om iemand geeft. Zo kun je een persoonlijke armband kopen om een jubileum te vieren of je kunt gaan voor een moeder dochter armband. Welke moeder wil dat nou niet?

My Jewellery

De bedelarmbanden zijn in Nederland een stuk populairder geworden dankzij My Jewellery. Zij hebben het matchen van meerde armbanden leuk gemaakt. Zo heb je verschillende leuke stijlen om armbanden in te matchen denk aan: Bohemain, Festival, Vintage en nog meer. Ook bieden zij de armbanden in veel verschillende soorten materiaal kleur denk aan goud, rosé, zilver en gekleurde bandjes.