Het kan een wereld van verschil voor hen maken, maar voor jou kan het minder interessant zijn. Het ontwikkelen van identiteit begint al op jonge leeftijd en hier heb jij als ouder veel impact op. Koko Noko bij Hippe Mensjes is een merk wat draait om ontdekking en avontuur. Ze moeten zich vrij kunnen voelen in de kleding die ze dragen en de wereld om zich heen. Hoe comfortabel iets zit speelt hier een grote rol bij. Ook zijn verschillende kleuren en prints een belangrijk kenmerk van Koko Noko bij Hippe Mensjes waar kinderen veel keuze in hebben. Samen met de ouders kunnen ze doorpassen wat ze mooi vinden en waar ze zich lekker in voelen. Hierbij is kleding gemaakt van katoen of wol vaak fijn om te dragen als kind.

In de winter én zomer

Niet alleen heeft Koko Noko bij Hippe Mensjes kleding om de winter door te komen met verschillende lagen aan leuke prints en materialen maar ook de zomer is makkelijk te trotseren met dit merk. Er zijn voor verschillende seizoenen allerlei kleurenpaletten samengesteld waar je doorheen kunt scrollen om te kijken wat het beste bij je past. Ook zijn de kleuren van Koko Noko bij Hippe Mensjes goed met elkaar te mixen, zodat je verschillende setjes hebt waar je kind uit kan kiezen. Door de fijne materialen wordt het draagcomfort voorop gesteld. Er wordt dus niet alleen gekeken naar ontwerp, maar ook naar kwaliteit.

Niet alleen een eigen stijl

Dus niet alleen is het hebben van een eigen stijl als kind belangrijk, maar ze moeten ook de ruimte hebben om te kunnen spelen en zich vrij te bewegen. Wanneer je kiest voor veel polyester of nylon kleding zal dit niet zo goed ademen. Koko Noko bij Hippe Mensjes heeft veel katoenen breisels waar je kind zich goed in kan voelen. Koko Noko bij Hippe Mensjes kan vormgeven aan de identiteit van je kind. Niet alleen heeft het merk kinderkleding, maar ook babykleding voor de allerkleinsten. Babykleding mag er ook schattig uitzien naast dat het functioneel is. In fijne materialen kan je kindje makkelijk opgroeien en kun je leuke foto’s maken in allerlei leuke outfits die je samen samenstelt.