Een ding is zeker, in NoNo kinderkledingkunnen kinderen heel goed helemaal zichzelf zijn. NoNo kinderkleding helpt kinderen nadrukkelijk hun eigen identiteit te ontdekken, iets waarbij kleding toch al een belangrijke rol kan spelen. NoNo is meisjeskleding met een sportieve, stevige twist. Liefhebbers van dit merk weten ondertussen dat er drie keer per jaar een nieuwe collectie beschikbaar komt.

NoNo kinderkleding komt drie keer per jaar met een uitgebreide nieuwe collectie

De collecties van NoNo kinderkleding luisteren steevast naar de namen early spring, spring en fall. Vaak komt er rond de zomermaanden en voor de kerstdagen nog een nieuwe collectie uit. Dan gaat het echter om een wat kleinere collectie dan de drie standaard collecties die NoNo kinderkleding doorgaans biedt. Van Nono kleding is eveneens bekend dat de kleding eerder te groot dan te klein uitvalt. Iets dat zeker opgaat voor tunieken, jurkjes en broeken. Wel iets om rekening mee te houden dus. Nono is standaard verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164.

NoNo is met twintig jaar een vaste waarde in de wereld van de kindermode

Nono kinderkleding mag zich met ruim twintig jaar ervaring een vaste waarde noemen binnen het aanbod van kinderkleding. Het merk is vanaf de start uniek en een kledingstuk uit de collectie van het merk NoNo herken je meteen. Hoe? Het zijn vooral de nieuwe vormen en speciale technieken die bij de productie van de kinderkleding gebruikt worden die het merk uniek maken. Er zijn weinig andere kledingmerken voor kinderen die zoveel aandacht geven aan de kleding en die er zoveel liefde in stoppen. In alles probeert het kledingmerk de kinderen iets mee te geven over de mode. In de wetenschap dat kinderen graag naar hun ouders kijken wat de kleding die gedragen wordt betreft.

De details maken het verschil, de nieuwe productietechnieken worden toegepast

Nono kinderkleding is een kledingmerk dat met details het verschil maakt. Het is innovatief, ook wat betreft de technieken die bij de productie toegepast worden, en comfort speelt ook al een voorname rol. Bovendien is men van mening dat kleding altijd comfortabel moet dragen en prettig moet zitten. En dat doet de kinderkleding van het merk dan ook. Altijd en onder alle omstandigheden.

NoNo kinderkleding neemt de smaak van kinderen buitengewoon serieus

NoNo kinderkleding neemt de smaak van kinderen serieus en probeert met de kleding in te spelen op de mode voor volwassenen. Zo herkennen kinderen zich met hun kleding in de kleding van volwassenen en werken ze gaandeweg toe naar een geheel eigen smaak, zoals ze die ook bij hun ouders ontdekken. Met kleding uit de NoNo collectie koop je nooit een kat in de zak. Je koopt hippe kinderkleding waarover is nagedacht. En dat kun je bepaald niet van alle kledingmerken zeggen. Kinderen willen serieus genomen worden, zeker als ze ietsje ouder worden. Met die gedachte houdt het kledingmerk steeds rekening net als dat kinderen hun ouders als lichtend voorbeeld hebben. Vandaar dat er rekening gehouden wordt met de mode die heerst voor papa en mama.

Voor NoNo kinderkleding kijk je op Merkmeisjeskleding.nl.