Gaat je zus, nicht, tante of vriendin binnenkort trouwen? Dan moet er natuurlijk eerst een vrijgezellenfeestje aan vooraf gaan. Maar wat is nou eigenlijk leuk om te doen? Een vrijgezellenfeest kan namelijk veel meer zijn dan de club in gaan en een fles achterover gieten. Laat je inspireren door onderstaande activiteiten voor een vrijgezellenfeest. 

Wijnen, wijnen, wijnen!

Die fles kan uiteraard nog steeds worden gedronken, maar in plaats van een drukke bar of club neem je de meiden en de aankomende bruid mee naar een veel leuker alternatief, namelijk een winetasting. Zo zijn jullie niet alleen aan het wijnen, maar leren jullie er ook nog wat van. En wie weet heb je na de winetasting een nieuwe favoriete wijn!

Boek een fotoshoot

Selfies maken kan natuurlijk ook, maar als je het iets professioneler wilt aanpakken en mooiere kwaliteit foto’s wilt hebben huur dan een fotograaf in. Nog leuker is als je deze een paar uur mee laat lopen, zodat er actiefoto’s worden gemaakt zonder dat de meiden worden afgeleid door hun eigen telefoon. Alle aandacht blijft bij de bride to be!

Maak je eigen lingerie

Als je meer van de hands-on activiteiten bent kan je ook een activiteit boeken waar jullie dingen kunt maken, zoals het maken van je eigen lingerie. Laat iedereen basis lingerie meenemen, regel de benodigde kraaltjes, pailletten en stiksels en laat de creativiteit maar naar boven komen! Nog leuker is om achteraf elkaars lingerie te beoordelen.

Striptease huren

Toch op zoek naar iets wat toch wel een beetje typisch is bij een vrijgezellenfeest, maar daardoor zeker niet minder leuk, een striptease! Bij showtime-agency.nl vind je alle informatie over striptease huren. Zo zijn jullie verzekerd van een geslaagde avond!