Ben je wel eens wat onzeker over jezelf? Over je uiterlijk? Over de make-up die je op hebt? Over je tanden die niet mooi wit zijn? Of over je kledingkeuze van die dag? Al deze aspecten zijn heel erg belangrijk voor je zelfvertrouwen. Wil je je uitstraling een boost geven? Lees verder hoe je het moet. 

Kleding

Om je persoonlijkheid een boost te geven, kun je kleding aanschaffen die normaal gesproken niet snel draagt. Probeer iets met stijlen die je niet bekend zijn. Op deze manier heb je een grote kans dat je kledingstijlen ontdekt die je een nieuwe uitstraling geven. Zorg er altijd voor dat je kleding kiest die comfortabel zitten en waar je je comfortabel in voelt. Uiteindelijk moet je een goede combinatie vinden in de kledingstijlen die je goed staan en wat ook comfortabel zit. 

Kapsel

Naast een nieuwe look, kun je door middel van een kappersbeurt ook wat invloed hebben op je uiterlijk en uitstraling. Kort haar geeft een meer intelligente indruk waar lang haar meer een welvarende indruk geeft. Daarnaast heb je ook natuurlijk volume, maar ook verzorgd en onverzorgd. Dit is iets waar mensen bewust en onbewust naar kijken.

Lichaamshouding 

Naast iemand zijn kledingstijl of kapsel zegt ook lichaamshouding iets over een persoon. Binnen enkele seconden heb je al snel een eerste oordeel over iemand klaar staan. Dit is een natuurlijk verwerkingsproces van onze hersenen. Hierdoor is je lichaamshouding heel belangrijk. 

Er zijn diverse manieren om je lichaamshouding te verbeteren. Wanneer je bijvoorbeeld rechtop loopt, toon je meer zelfvertrouwen. Ook laat je jezelf zien in plaats van je te verstoppen achter je voorovergebogen schouders. 

Tandarts 

Wat is er fijner dan op alle foto’s je mooie glimlach te kunnen laten zien? Zo kun je bij tandarts bos en lommer naast behandelingen ook specialisaties. Bij tandarts bos en lommer zijn er mogelijkheden om je gebit mooier te maken. Met kroon en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, tanden bleken, beugelbehandelingen en kunstgebit en protheses kun je bij tandarts bos en lommer terecht. Ook hebben ze bij tandarts bos en lommer een angsttandarts. Deze zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Bij tandarts bos en lommer zijn er ook mogelijkheden om behandelingen te krijgen onder lichte narcose. Hierdoor zal je niets van de ingreep merken en/of voelen. Wanneer je je tanden laat bleken bij tandarts bos en lommer kun je later overal je glimlach op iedere foto laten zien.