Verschillende luxueuze horlogemerken hebben een bekende sporter of acteur weten te strikken om hun merk te promoten. We zien de prachtige uurwerken dan ook regelmatig terug op de rode loper of bij de prijsuitreiking van een sporttoernooi. Lees welk merk welke bekende ster heeft weten over te halen om als ambassadeur op te treden.

Rolex

Een van de meest bekende gezichten van Rolex is de tennisser Roger Federer. De Zwitser is al jarenlang verbonden aan het luxemerk en is ook regelmatig met een Rolex aan zijn pols te zien na de finale van een tennistoernooi. In de sportwereld is ook Tiger Woods verbonden aan het merk, hoewel de golfer minder merkvast is daarvoor ook verschillende andere luxemerken heeft gepromoot.

TAG Heuer

Leonardo Di Caprio promoot al jarenlang de luxueuze horloges van het merk TAG Heuer. De filmster is op de rode loper van verschillende filmopeningen te zien geweest met een prachtig uurwerk van dit merk om zijn pols. Ook de bekende acteur en producent Brad Pitt is verbonden geweest met het merk.

Breitling

Bekendste uithangbord van Breitling is de acteur John Travolta. Zijn voorliefde voor vliegen komt ook terug in zijn keuze voor uurwerken. De Hollywood acteur komt sinds 2005 voor in de reclame-uitingen van dit luxe horlogemerk. Ook de bekende voetballer David Beckham is een aantal jaar verbonden geweest aan het merk, waar hij bij de start van de samenwerking een Breitling Transocean ontving.

Audemars Piguet

Het Zwitserse luxemerk Audemars Piguet heeft als uithangbord gekozen voor de tennisster Serena Williams. De samenwerking dateert alweer uit 2013. Het tennistalent is regelmatig met een prachtig uurwerk te zien als ze weer een nieuwe prijs heeft in de wacht heeft gesleept.

Heb je een exclusief horloge om de pols van een bekende sporter of acteur gezien? Gassan is in Nederland officieel dealer van Rolex horloges. Alle bekende luxemerken zijn in de winkel of op hun website verkrijgbaar.