Routebeschrijvingen vanuit Oldenzaal, Hengelo, Haaksbergen en de A35

Beste routes om te nemen vanuit verschillende richtingen Enschede in.

Embrace is gelegen buiten het stadscentrum met parkeergelegenheid voor de deur. Let op: Embrace heeft een bezoekerskaart waar u gebruik van kunt maken. Zonder deze kaart kost parkeren in de straat €2.- per uur.  Hieronder vindt u de weg naar onze bruidszaak vanuit verschillende richtingen.  


Grotere kaart weergeven

Embrace vanuit Hengelo

U komt aan in Enschede via de Enschedesestraat. U volgt deze tot het kruispunt ter hoogte van het Menzisgebouw. Daar slaat u links af. U gaat rechtdoor tot u de Oldenzaalsestraat kruist, op deze straat slaat u rechtsaf. U steekt het spoor over en bij de derde stoplichten  slaat u links af. U bevind zich op De Klomp. Na ca. 150 ziet u de Embrace boutique aan uw linkerhand, herkenbaar door de bruisjurken in de etalage.

Embrace vanuit Haaksbergen

U komt aan in Enschede via de Haaksbergerstraat. U rijdt door tot de rotonde naast het Dish-hotel. U neemt de eerste afslag op de rotonde op boulevard 1945. U volgt deze en rijdt rechtsom langs het gebouw waarin Sting en V&D zitten.  U blijft de weg volgen tot aan de stoplichten tussen boulevard 1945 en de Oldenzaalsestraat. U steekt recht over en slaat bij de volgende stoplichten rechtsaf. U bevind zich op de Klomp. Na ca. 150 ziet u Embrace aan uw linkerhand.

Embrace vanuit Oldenzaal / A1

U rijdt Enschede binnen via de Oldenzaalsestraat. U blijft deze volgen tot over het spoor. Nadat u het spoor bent overgestoken slaat u bij de derde serie stoplichten linksaf naar De Klomp. Na ca. 150 meter treft u ons aan de uw linkerhand. U hoeft alleen maar uit te kijken naar onze etalages met bruidsjurken en avondkleding.

Embrace vanaf de A35 / Enschede West

U rijdt Enschede binnen op de westerval. U rijdt deze helemaal af tot u de singel kruist. U slaat rechtsaf op de Pathmossingel. U blijft de Pathmossingel volgen tot het kruispunt met de Haaksbergerstraat. U slaat linksaf op de Haaksbergerstraat.  U rijdt door tot de rotonde naast het Dish-hotel. U neemt de eerste afslag op de rotonde op boulevard 1945. U volgt deze en rijdt rechtsom langs het gebouw waarin Sting en V&D zitten.  U blijft de weg volgen tot aan de stoplichten tussen boulevard 1945 en de Oldenzaalsestraat. U steek recht over en slaat bij de volgende stoplichten rechtsaf. U bevind zich op de Klomp. Na ca. 150 ziet u Embrace aan uw linkerhand op nummer 89, herkenbaar aan de galajurken en bruidsjurken in de etalage.

Embrace vanaf Station Enschede

Embrace bevind zich op loopafstand van Station Enschede, ongeveer tien minuten wandelen. U loopt Oostwaarts het stationsplein af en u slaat rechtsaf op de korte hengelosestraat. U loopt tussen twee boekhandels door naar de Oude markt. U steekt deze schuin naar rechts over en verlaat de oude markt. U loopt voor de schouwburg langs en stuit op een kunstwerk genaamd ‘Ei van Co’. U slaat hier linksaf. U loopt steeds rechtdoor tot u op de Oldenzaalsestraat stuit. U steekt deze over en na 150 meter vind u ons aan de linkerzijde van de Klomp op nummer 89.

Contact

Voor vragen kunt u ons bellen of een mail sturen