Wat klanten over ons zeggen – de recensies

Hier laten we onze klanten zelf aan het woord

Onze klanten schreven de volgende recensies:

klanten recensies

Een lief kaartje.

Ten einde raad kwam ik een paar weken voor mijn bruiloft bij Emma. De winkel waar ik mijn prachtige Jesus Peiro jurk gekocht had (Covers in Utrecht) had werkelijk alles verkeerd gedaan. En zo had ik met nog maar een paar weken te gaan een hele dure jurk, die veel te groot besteld was en waar als klap op de vuurpijl ook nog vlekken in bleken te zitten.

Ondanks het feit dat ik mijn jurk niet bij Emma gekocht had, heeft zij er toch voor gezorgd dat op mijn trouwdag mijn jurk weer stralend wit was en als gegoten zat. Ze is zo betrokken dat ik zelfs haar eigen schoenen mocht lenen toen ook die bestelling mis ging. Mijn accesoires heb ik wel bij Embrace gekocht en daarin ben ik perfect geholpen.

Tis een eindje rijden naar Enschede vanuit mijn woonplaats, maar ik moet zeggen dat de persoonlijke service, de goede stijladviezen en betrokkenheid van Emma iedere kilometer waard zijn. Ik wou alleen dat ik dat geweten had voordat ik mijn jurk in Utrecht kocht. Dat had een hoop stress gescheeld!

Dus als je opzoek bent naar een geweldig adresje waar ze gevoel voor stijl hebben, waar aandacht is voor je persoonlijke wensen en smaak, maar bovenal waar ze je als een bruid behandelen in plaats van een nummer….dan zou ik zeggen: reis af naar Enschede. Tis de moeite waard! 15 oktober 2014, S.W. via theperfectwedding.nl


Dit is echt een topzaak in Twente! Voor mijn bruidsjurk wilde ik graag een winkel in Twente, ik ging immers in twente trouwen (ik kom overigens zelf uit t westen). De reden dat ik dit wilde was vanwege de mentaliteit van de mensen en zaken in het Oosten. Wat ik zocht heb ik helemaal gevonden in Embrace en bij Emma. Fantastisch en eerlijk advies, proffesioneel maar ook altijd super gezellig en ik voelde me hierdoor altijd erg op mijn gemak. Ik had geluk dat de jurk die ik gekozen had als gegoten zat mede hierdoor en voornoemde dingen hebben de jurk en de service mijn dag tot een topdag gemaakt. Dat het ook nog eens stralend weer was, is dan helemaal super. Ik zou de zaak zeker aan iedereen aanraden en hoop er nog eens terug te komen voor een mooie avondjurk of ‘gewoon’ een jurk of hippe hak! 25 oktober 2014 H.S. via theperfectwedding.nl. 


“Voor mijn bruiloft ben ik bij Embrace terecht gekomen, omdat ik daar een hele mooie jurk op de website had gezien. Emma had tijdens onze afspraak een hele selectie jurken in die zelfde stijl klaar gehangen en zo kon ik ook vergelijkbare jurken passen. Die middag heb ik meteen de keuze gemaakt voor ‘de jurk’.

Wel moest de bovenkant van de jurk helemaal aangepast worden na mijn wensen. Dit heeft Emma geweldig mooi gedaan met een geweldig resultaat! Op één van de mooiste dagen in je leven wil je toch de perfecte jurk aan! Dat is mij gelukt dankzij Embrace.” 12 maart 2013 D.E. via theperfectwedding.nl


Perfecte service bij Embrace. Emma is vakkundig, vriendelijk, eerlijk en biedt snelle service. Hier ben je in goede handen! 12 maart 2013 K.O. via theperfectwedding.nl


“Ik ben heel toevallig bij Embrace terecht gekomen. Ongeveer drie maanden voor onze trouwdatum liepen we toevallig langs de boetiek en zijn naar binnen gegaan om ons te oriënteren. Van de drie jurken die ik toen heb gepast was er een die mijn aanstaande bijna tot tranen toe roerde. Die is het dus ook geworden.
Hij moest nog wel wat worden ingenomen, en dat heeft Emma uitstekend verzorgd. Iedere keer dat we in de boetiek kwamen werden we hartelijk ontvangen met koffie en thee, en alle tijd en aandacht. Mede dankzij Emma’s vakmanschap heb ik de perfecte jurk en hadden wij een fantastische trouwdag.

Ik beveel Emma van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een bijzondere jurk voor een bijzondere gelegenheid. Een bezoek aan Embrace is altijd een plezier. Niet alleen om de mooie kleren, maar ook vanwege de ontvangst en de tijd die Emma voor je neemt.” August 8, 2011 K.D.

 


“Embrace is van Emma en Hilbrand. Ik ben via via bij hen terechtgekomen op zoek naar een trouwjurk. Emma en Hilbrand zijn heel authentiek. Embrace heeft een prachtige collectie feest-, cocktail-, zakelijke- en bruidsjurken. Ik heb gekozen voor een maatwerkjurk. Op basis van mijn ideeen heeft Hilbrand samen met Emma de jurk ontworpen en heeft Emma de jurk gemaakt. Prachtig resultaat. Werken met Embrace is een groot cadeau.” August 7, 2011 J.F.

 


“Ik heb bij Emma mijn trouwjurk laten vermaken. Het meest bijzondere is dat ondanks dat ik de jurk niet bij Embrace heb gekocht, Emma met haar liefde voor haar vak en haar uitstekende vakkennis deze moeilijke klus tot in perfectie heeft voltooid. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor en het heeft er voor gezorgd dat ik op de meest bijzondere dag in mijn leven er beeldschoon uit zag. Emma, grazie mille!” January 18, 2012 A.S.


“I came to Emma her boutique after a very disappointing tour around my own city Amsterdam to find a wedding dress that was having my name in it. The first thing I noticed from Emma is that she is great in shaping dresses that are not in your own size to the correct picture on how they will fit you within your size. She is extremely creative and is having an eye for details and style. Her ‘bubbly’ personality is a great asset and it is a pleasure to work with her, next to all of the above I had 40 wedding guest complimenting me for the perfect fit my dress was having. Emma took my dress at least 4 times apart but the way she is sewing it is a piece of art. She is mastering her skills to a high level. Thank you for everything, I’m still happy I found you at the other side of the country!” July 27, 2011 S.v.B.

 


 

“Onlangs ben ik getrouwd en mijn jurk heb ik gekocht bij Embrace. Bij de tweede jurk die ik aan had wist ik dat het een jurk van hen zou worden, maar nog niet welke. Wat ik erg aan Emma waardeer is dat ze een klant niet pusht naar de duurste jurk, maar kritisch kijkt wat het mooiste staat en toch de klant zelf laat kiezen. Daarnaast is zij een goede coupeuse die in staat is om een jurk zo te vernaaien dat hij perfect zit. Ook het jasje wat ze voor me naaide is waanzinnig mooi. Kortom, ik ben blij dat ik mijn jurk bij Embrace gekocht heb en kan iedereen deze zaak aanbevelen!” February 23, 2011 K.V.

 


 

“Ik kan Emma en Embrace Mode niet genoeg aanbevelen. Afgelopen
14 augustus ben ik getrouwd en mijn trouwjurk had ik besteld bij Embrace. Omdat ik in het buitenland woon en maar kort voor de bruiloft pas in Nederland was, was er maar 1 dag de tijd om de jurk op maat te maken. Dat was een fikse uitdaging, want er moest best veel aan gebeuren, maar Emma heeft er alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. En dat is fantastisch gelukt. De jurk was prachtig, ik heb veel complimenten gekregen. En dankzij de vriendelijkheid en attente en persoonlijke service van het Embrace team was de dag afpassen in Enschede ook een superdag.” August 29, 2010 L.d.J.

 


 

“Ik werk graag samen met Emma. Ze is erg creatief en kan prachtige creaties maken gebaseerd op de individuele wensen van de cliënt in haar eigen atelier. Naast het atelier hebben zij ook een prachtige collectie trouwjurken. Ook is er een uitgebreide collectie van avondjurken. Voor een trouwjurk adviseer ik mijn cliënten om een afspraak met Emma te maken. In alle rust krijg je de aandacht om je droomjurk uit te zoeken of te creëren.” July 11, 2010 P.E.

 


 

“Op 5 juni 2010 ben ik getrouwd. De beslissing om te trouwen viel drie maanden ervoor. Gelukkig wist ik wat ik wilde en na wat rondbellen kwam ik terecht bij Embrace. Het moest een korte jurk worden (boven de knie). Na wat jurken gepast te hebben viel mijn oog op een cocktailjurkje. Samen hebben we toen het ontwerp van dit jurkje aangepast en er een lange sleep bij bedacht. Ook de kleuren werden anders.
Het ontwerp van de jurk bleek een uitdaging. Ondanks dat heb ik geen moment getwijfeld aan het eindresultaat. En het eindresultaat was fantastisch. Op de dag zelf en ook daarna heb ik enorm veel reacties gehad op deze bijzondere jurk. Mensen vonden hem heel goed bij mij passen en bijzonder mooi. Kortom: een groot succes. 
 July 8, 2010 O.H.

Contact

Voor vragen kunt u ons bellen of een mail sturen