Over ons

Ontwerpers & Eigenaren: Emma & Hilbrand

Leuk dat je onze website hebt gevonden!

Er zijn in jurkenland zoveel lelijke en slecht gemaakte jurken en er is zoveel matige service. Dat moet toch anders kunnen, dachten wij in 2007 en zo ontstond Embrace. Tegenover ontzielde jurkenschuivers zetten wij ambacht. Tegenover dertien in een dozijn, zetten wij een een creatie waarvan er maar één is op heel de wereld. Wij zijn die ene winkel waar écht alles mogelijk is en waar jij de aandacht krijgt die je verdient.

Wij zijn Emma en Hilbrand van Embrace.

Over Ons

Emma & Hilbrand

Emma & Hilbrand label

Bruiloften zijn speciaal!

Wij geloven dat je bruiloft een belangrijke mijlpaal is in je leven en dat je bereikte mijlpalen zoveel mogelijk moet vieren. Wij kunnen het weten, want we zijn zelf ook getrouwd.

Een mooie jurk voegt veel toe aan de beleving van zo’n speciale dag. Wij vinden dat een bruidsjurk speciaal moet zijn, uniek zelfs. Je bent zelf uniek, dus waarom zou je met minder genoegen nemen?

Wij vinden ook dat je als Bruid de volledige creatieve vrijheid moet kunnen hebben om precies die jurk te dragen op je grote dag, die je in gedachten hebben. Dus geen compromissen, geen water bij de wijn. Als wij geen natuurwetten hoeven te breken om het voor elkaar te krijgen, dan kunnen wij het gewoon maken.

We zijn overal helder en transparant over. We zeggen precies wat alles kost en van elke euro van je trouwjurk kun je zien waar die in zit. Met schetsen en gedetailleerde tekeningen weet je ook precies wat het gaat worden. Door proefmodellen zorgen we dat het ontwerp helemaal afgestemd is op jouw fysiek.

Wij vinden ook dat we jou als bruid, jou als klant moeten ontzorgen. Dus wat we voor je kunnen doen, dat zullen we ook proberen te doen. Wij geven tips waar we kunnen of zorgen dat je in contact komt met andere specialisten die wij goed vinden.

CBW erkende bruidswinkel

CBW erkende bruidswinkel

Embrace is aangesloten bij CBW Erkend. Dat houdt in dat kopers bij ons maximale bescherming krijgen en altijd waar voor hun geld.

Contact

Voor vragen kunt u ons bellen of een mail sturen