Over ons

Ontwerpers & Eigenaren: Emma & Hilbrand

Leuk dat je onze website hebt gevonden!

Wij zijn Emma en Hilbrand, de eigenaren van Embrace. Bijna 8 jaar geleden al weer zijn we begonnen met de bedoeling om de meest bijzondere bruidswinkel van Nederland te worden. Nu bijna 8 jaar verderop mogen we concluderen dat we dat geworden zijn. Er is geen winkel waar zoveel mogelijk is als in de onze en ook geen één waar je als bruid zoveel aandacht krijgt.

Bruiloften zijn speciaal!

Wij geloven dat je bruiloft een belangrijke mijlpaal is in je leven en dat je bereikte mijlpalen zoveel mogelijk moet vieren. Wij kunnen het weten, want we zijn zelf ook getrouwd.

Een mooie jurk voegt veel toe aan de beleving van zo’n speciale dag. Wij vinden dat een bruidsjurk speciaal moet zijn, uniek zelfs. Je bent zelf uniek, dus waarom zou je met minder genoegen nemen?

Wij vinden ook dat je als Bruid de volledige creatieve vrijheid moet kunnen hebben om precies die jurk te dragen op je grote dag, die je in gedachten hebben. Dus geen compromissen, geen water bij de wijn. Als wij geen natuurwetten hoeven te breken om het voor elkaar te krijgen, dan kunnen wij het gewoon maken.

We zijn overal helder en transparant over. We zeggen precies wat alles kost en van elke euro van je trouwjurk kun je zien waar die in zit. Met schetsen en gedetailleerde tekeningen weet je ook precies wat het gaat worden. Door proefmodellen zorgen we dat het ontwerp helemaal afgestemd is op jouw fysiek.

Wij vinden ook dat we jou als bruid, jou als klant moeten ontzorgen. Dus wat we voor je kunnen doen, dat zullen we ook proberen te doen. Wij geven tips waar we kunnen of zorgen dat je in contact komt met andere specialisten die wij goed vinden.

CBW erkende bruidswinkel

CBW erkende bruidswinkel

Embrace is aangesloten bij CBW Erkend. Dat houdt in dat kopers bij ons maximale bescherming krijgen en altijd waar voor hun geld.

Contact

Voor vragen kunt u ons bellen of een mail sturen