Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Trouwjurk laten maken

 _MG_0537_03

 

De Bruidsjurk die we voor Wieneke ontworpen en gemaakt hebben: 


Je hebt al een aantal keer bruidsjurken gepast. Maar de jurk die jij wil bestaat niet. Met elke jurk is iets mis. En dan zegt de verkoopster dat ze dat wel aan kunnen passen, maar is dat hetzelfde als een bruidsjurk waar dat element al in verwerkt zat?

Je gaat maar een keer trouwen, of in ieder geval maar een keer op deze manier. En je wil alles op jouw manier doen. En je jurk moet ook helemaal jou zijn. Hij moet uniek zijn. Je bent eruit: je wilt een trouwjurk laten ontwerpen. 

Jij wilt een bruidsjurk die helemaal aansluit op jouw wensen en persoonlijke stijl. Die kun je het best laten maken. Wij geloven dat er geen betere manier is om zeker te weten dat je bruidsjurk exclusief is, verantwoord - dus goed voor de wereld -  en helemaal jou! Je bent zelf uniek, dus waarom zou je met minder genoegen nemen dan een unieke jurk?

Hoe gaat dat, je bruidsjurk (laten) ontwerpen?

We hebben op onze Atelierpagina een stap-voor-stap beschrijving gemaakt van het hele proces dat we doorlopen. Van het moment dat je binnenstapt en we je wensen met je bespreken tot het moment dat de jurk klaar is om gedragen te worden op je bruiloft. Wij geloven in duidelijkheid, dus voor we bezig gaan met de uiteindelijke uitvoering maken we schetsen, uitgewerkte tekeningen en een proefjurk, zodat je precies weet wat je krijgt! 

Wat zijn de mogelijkheden als ik mijn bruidsjurk laat ontwerpen?

Alles. Wij zeggen altijd: "Zo lang we geen natuurwetten hoeven te breken, kunnen we alles voor je maken". Dingen vallen nu eenmaal altijd omlaag en nooit omhoog, maar voor de rest is overal een oplossing voor te bedenken. 

Uit wat voor stoffen kan ik kiezen?

Er liggen hier in onze winkel een paar ontzettend dikke stoffenboeken waar elke stof in zit die je kunt bedenken en vaak ook nog in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast ligt er hier ook altijd veel stof op de rol, zodat je nog een beter idee kunt krijgen van de stofeigenschappen. Wij hebben zelf een voorkeur voor luxere stoffen, dus we hebben een grote selectie aan zijdes zoals mousseline, organza, taft, satijn, tules, kant etcetera. Wij raden meestal aan om voor luxe stoffen te kiezen omdat de prijs hiervan in relatie tot het ontwerpen en maken van je bruidsjurk lichter meeweegt. 

Hoe lang duurt het voor mijn bruidsjurk klaar is?

Wij hebben zelf het liefst minstens drie maand de tijd voor het maken van je jurk. Misschien een open deur, maar: hoe meer tijd we hebben, hoe meer er mogelijk is. 

Hoeveel kost zo'n unieke bruidsjurk?

Je kunt al een bruidsjurk laten ontwerpen vanaf 800 euro, maar we merken dat de meeste bruiden tussen de 1500 en 3000 uitgeven aan een speciaal naar wens ontworpen en gemaakte bruidsjurk. 

Kan ik ook een bruidsjurk laten maken als ik in verwachting ben?

Heel goed! We kunnen in een ontwerp veel beter rekening houden met de veranderingen die aan je lichaam plaatsvinden dan wanneer je zou kiezen voor een bestaande jurk. Het hele proces is flexibeler en we kunnen sneller inspelen op onverwachte veranderingen die zwangerschappen soms meebrengen. 

Op deze pagina vind je verhalen van bruiden die we geholpen hebben in filmpjes en aanbevelingen. 

Lijkt het je wel wat om door ons je trouwjurk te laten maken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Uiteraard geven we ook graag antwoord op eventuele verdere vragen. Je kunt ons bereiken via e-mail of even bellen naar 053 4347454