Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Ontwerp & Maatwerk

Houd jij niet van kleding die nét niet zit?

Wij ook niet. Daarom maken we alles wat we verkopen perfect op maat. Dat verhoogt het draagcomfort en het laat de schoonheid van de draagster het best uitkomen. 

Feestelijke Couture en Bruidscouture

Het best is natuurlijk om en jurk op je lijf te laten ontwerpen. Daarin is Embrace gespecialiseerd. We maken een ontwerp door te schetsen en het maken van een proefmodel (meestal) van katoen. Dit proefmodel wordt op je lichaam geperfectioneerd. We schuiven met coupes, zomen, halslijnen en taille tot alles precies zit waar het zitten moet. Met deze gegevens maken we de jurk in de 'echte' stof. Deze manier van werken word in het Frans aangeduid met couture en in het Engels met bespoke. Kort gezegd houdt het in dat de klant volledige controle heeft over de stof, de pasvorm en de vormgeving. 

Op onze Atelier pagina staat een beschrijving in 12 stappen hoe dit allemaal precies in z'n werk gaat. 

Maatwerk: Op maat maken van trouwjurken, galajurken en cocktailjurken

Je hebt een mooie bruidsjurk of galajurk, maar die past niet (meer) perfect. Daar kunnen we je bij helpen. Geregeld korten we allerlei soorten jurken in, voorzien ze van beter binnenwerk, nemen ze in of leggen ze uit. Ook jurken van exclusieve merken zijn bij ons in goede handen; mooi gemaakte jurken verdienen het tenslotte om vakkundig vermaakt te worden.