Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Maggie Sottero

>> Meteen door naar de bruidsjurken


 

Maggie Sottero trouwjurken

 Embrace verkoopt zowel jurken van Maggie Sottero als van het merk Sottero & Midgley. Elk jaar presenteren deze merken enkele honderden jurken en het is voor Embrace een uitdaging om er elk jaar de mooiste uit te kiezen.  

 

Maggie Sottero Colby

Wie? Maggie Sottero

Maggie Sottero is echt een wereldmerk van Amerikaanse origine. Veel van de moderne gewoonten rond trouwen zijn geïmporteerd uit Amerika, zoals weddingplanners en de bruidsjurken in Amerikaanse stijl zijn ook mateloos populair in Europa.

 

Wat? Hoge kwaliteit bruidsjurken

Je wilt wel een mooie strapless bruidsjurk, maar niet de hele dag lopen trekken en plukken omdat je trouwjurk afzakt... Het belangrijkste wat Maggie Sottero onderscheidt van andere merken is de pasvorm. Veel van de Maggie Sottero bruidsjurken zijn uitgevoerd met een korsetsluiting met rijgveter. Deze zorgt voor een bijzonder mooi taille accent en een prachtige overgang naar de rok, maar vooral een jurk die zit als een huis.

Waar? Embrace en andere kwaliteitsbruidswinkels

Embrace is een van de officiële verkooppunten van Maggie Sottero in Nederland. Niet iedereen kan het merk verkopen. Een kleine waarschuwing is misschien op z'n plaats want Maggie Sottero is één van de meest gekopieerde bruidsmerken. Een bruidswinkel controleren kan via de Officiële verkooppunten op de Maggie Sottero website.

Maggie Sottero 2013 collectie

De 2013 collectie van Maggie Sottero kenmerkt zich door de aandacht voor details, zoals fraaie bewerkingen, bloemen, borduursels en swarovski elementen en natuurlijk de dingen die we al gewend waren: zoals prachtig gedrappeerde plooien en de schitterende tailles.

Onze Maggie Sottero collectie kun je bekijken via collectie // bruidsjurken