Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Jesus Peiro

Jesus Peiro 2015
Jesus Peiro bruidsjurk 5017
 Jesus Peiro 2015

Wie? Jesus Peiro.

De Jesus Peiro bruidsjurken maken al vanaf het begin deel uit van de bruidscollectie van Embrace. Jesus Peiro is gevestigd met hun atelier in Barcelona, een stad die waar het fraai design betreft, wel de belangrijkste stad van Europa mag heten. Niet zo raar dat de mooiste designer bruidsjurken daar vandaan komen. 

 

Wat? Bruidsjurken.

Jesus Peiro bruidsjurken worden in het eigen atelier in Barcelona gemaakt - op maat als dat nodig is. Een Jesus Peiro japon herken je meteen aan de eenvoud en elegantie die stralen uit de coupes en natuurlijk het gebruik van de meest exquise materialen zoals kant, zijde mikado's, zwitsers organdie, fijnmazige tules en zelfs onconventionele stoffen als een macramé van cellulose. Het hoofd van de ontwerpafdeling van Jesus Peiro is Merche Segarra, een Catalaanse ontwerpster die graag haar inspiratie haalt uit de natuur, architectuur en kunst. Jesus Peiro legt de nadruk op mode in bruidsmode en is intussen een inspiratie voor andere merken en designers.

Waar? Jesus Peiro verkooppunten.

Embrace is één van de eerste verkooppunten van het Spaanse modehuis in Nederland. We hebben dan ook meer Jesus Peiro japonnen in onze boutique hangen dan elke andere winkel in Nederland. 

Jesus Peiro jurken kun je vinden in geselecteerde boutiques, want bij bruidsjurken die vergeleken worden met met haute couture, mag je natuurlijk een deskundige service verwachten.

 

Jesus Peiro 'Perfume' 2015 collectie

Jesus Peiro lukt het elk seizoen weer om een gave collectie neer te zetten. Iedere keer zeer herkenbaar, maar ook erg vernieuwend. Er zijn allemaal gave details die zelfs in de 'gewone' mode helemaal 'on trend' zijn. Sommige merken volgen namelijk de mode, maar zijn altijd laat en weer andere merken doen niets om actueel te zijn. Dat is waarom Jesus Peiro altijd voorop loopt qua actualiteit. De herkenbaarheid zit in de materialen, altijd zijn dat de mooiste en meest exquise stoffen die voorhanden zijn en de delicate bewerkingen van de japonnen zijn een lust voor het oog. 

Jesus Peiro 2015 Jesus Peiro 2015 Jesus Peiro 2015
Jesus Peiro 2015 Jesus Peiro 2015 Jesus Peiro 2015

 

De Jesus Peiro 'Costuras' 2014 collectie

'Costuras' is het spaanse woord voor naden en dat is natuurlijk een prachtige benaming voor een collectie die qua design zwaar op de coupes leunt! Dit jaar gebruikte designer Merche Segarra, een breed palet aan materialen: tule, mikado, chiffon, uiteraard allemaal van zijde. Er zijn zeemeermin-silhouetten, asymmetrische coupes en heel veel mooie halslijnen, waaronder veel 'optisch strapless', waarbij de schouders bedekt zijn met doorzichtige stoffen zoals tule, organza en prachtig kant met een open structuur. Er zijn ook weer veel mouwen en ook de peplum (die vorig jaar zijn intrede deed in de gewone mode) werd niet vergeten.

Lees hier over Jesus Peiro designer Merche Segarra. 

Bekijk onze Jesus Peiro collectie via collectie // bruidsjurken

Jesus Peiro Media

Bekijk hieronder de selectie van Jesus Peiro 2013 bruidsjurken die dit jaar tijdens Barcelona Bridal Week op de catwalk werden gepresenteerd. 

Jesus Peiro Prijzen

Jesus Peiro is een hoog segment bruidsmode merk dat in Europa gemaakt wordt. De prijzen liggen globaal tussen de 2000 en 5000 euro.

Jesus Peiro Uitverkoop?

Af en toe hebben we bruidsjurken van Jesus Peiro met korting. De jurken in de opruiming vind je in de SALE: sale>>bruidsjurken en selecteer merk of ontwerper: 'Jesus Peiro'. 

 

Jesus Peiro Bruiden

Wil je eens zien hoe Jesus Peiro bruidsjurken er uitzien op 'echte' bruiden? Hieronder is een playlist met filmpjes van Bruiden die getrouwd zijn in een Jesus Peiro trouwjurk!

 

Eerdere collecties:

>>Jesus Peiro 2011 collectie

>>Jesus Peiro 2012 collectie

 

// ]]>