Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Exclusieve bruidsjurken, cocktailjurken en galajurken

 bruidsjurken

homepage_0003_DSC06961

 avondjurken

homepage_0001_DSC07947

 accessoires

homepage_0000_DSC07934

 atelier

homepage_0002_DSC07942

  

hoe vind je de perfecte jurk

Hoe vind je de mooiste bruidsjurk?

Bij Embrace vind je de perfecte jurk op verschillende manieren. Je kunt de jurk volgens jouw wensen laten ontwerpen en maken in ons atelier en je kunt kijken wat er in onze boutique hangt aan avondjurken en bruidsjurken. Jurken die je leuk vind hang je in je virtuele 'paskamer' (hier een filmpje over wat je daar allemaal mee kunt doen). Vanaf de paskamer pagina kun je een afspraak maken. Op die manier weten wij al van tevoren welke jurken je leuk vindt!

€10,00 euro cadeau! Schrijf je in op onze tips!

* verplicht veld
 
 

 
 

bruidsmode collectie image

Jouw stijl, jouw bruidsjurk.

Onze bruidsmode collectie bestaat naast onze eigen ontwerpen uit super exclusieve trouwjurken van high end merken zoals Jesus Peiro en Atelier Pronovias, daarnaast hebben we trouwjruken van Ugo Zaldi, Maggie Sottero en Sottero & Midgley 

BELANGRIJK: Voor het passen van bruidsjurken is een afspraak nodig! 

 

avondkleding imageBe 'the belle of the ball'

Jij wilt geen avondjurk die iedereen heeft! En je wilt ook geen jurk van plastic. Dan zit je hier goed met een ruime keuze aan galajurken en cocktailjurken. Omdat het plaatje af moet zijn hebben we ook bijpassende sieraden, handschoenen en andere accessoires. Onze avondmode collectie is ook een aanrader voor 'les petites', want er is heel veel keuze in maat 32-38. 

 

atelier image2Een jurk zo uniek als jezelf

Luxe kleding vraagt om de beste service. Ons atelier biedt dat. We doen niet alleen naai- en verstelwerk, maar we kunnen ook stukken ontwerpen en op maat vervaardigen. We maken gebruik van de meest fantastische 'haute couture' stoffen en leggen een sterke nadruk op de pasvorm en afwerking van onze couture stukken. 

Boutique in Enschede

Ons adres, informatie over parkeren, routebeschrijvingen vanuit verschillende richtingen in Enschede, openingstijden en contactformulier vindt u onder het kopje 'contact' onderaan deze pagina.

 

Google+