Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Bruidsschoenen van Penrose

Penrose


>>direct naar onze collectie bruidsschoenen


Ben jij gewend aan mooie schoenen? Ben je niet bang voor een hoge hak? Staan er in jouw kast schoenen van Christian Louboutin, Brian Atwood, Miu Miu of Giuzeppe Zanotti? Dan heb je vast een probleem met het vinden van mooie bruidsschoenen. 

Dat hadden wij ook toen we bruidsschoenen wilden om aan te bieden bij onze jurken. Wij hebben de ervaring dat er een gapend gat is tussen 'gewone' bruidsschoenen en een mooi, sexy en modieus bruidsschoentje.  

Ontwerp je eigen Bruidsschoenen met O'Pen

Met de O'Pen lijn van Penrose kun je zelf je schoenen samenstellen! Hakhoogte, vorm van de neus, kleur, materiaal, wel of geen plateau, wel of geen enkelbandje... Dat heb jij allemaal zelf onder controle! 

lees meer...

Ben jij ook zo moe van al die lelijke bruidsschoenen?

Juist voor zo'n speciale dag als je trouwdag wil je toch de mooiste schoen die je maar kunt bedenken? De designer collection van Penrose is voor de vrouw die schoenen op waarde weet te schatten. 

Lees meer...

Nooit meer glijden in je schoenen met hoge hakken!

Niets is zo vervelend als een paar schitterende schoenen die niet helemaal lekker zitten. Dan doe je ze toch niet zo vaak aan... Met Wolford Stop Slipping kun je die beauties weer naar hartelust aan...

lees meer...

 

Aan het begin van onze zoektocht zagen we ons geconfronteerd met wat het best kan beschreven worden met het woord 'klompjes' en het bleek dat er heel veel van werden verkocht, want ja, bruidsschoenen moeten toch praktisch zijn?

Bruidsschoenen volgens Embrace

Ons deed het pijn aan de ogen en we stonden op het punt om de zoektocht op te geven en dan maar - dat doen we trouwens nog steeds wel - bruiden aan te raden gewoon een paar mooie designer schoenen te kopen. Maar toen vonden we Penrose. 

Penrose zijn Italiaanse schoenen in optima forma. Ze worden gemaakt in Bologna, wat officieus de schoenenhoofdstad is van Italië. Bij Penrose snappen ze dat schoenen vrouwelijk, elegant en sexy moeten zijn. En daarbij zijn ze ook nog eens zo goed in hun vak dat ze deze schoenen zelfs comfortabel kunnen maken. 

Hoe vind je de perfecte bruidsschoenen bij je bruidsjurk?

Er zijn een paar goede richtlijnen voor het vinden van de beste bruidsschoenen bij je trouwjurk. Bij een witte bruidsjurk en witte schoenen. Zoals je vast al gemerkt hebt is wit niet gewoon wit bij bruidsjurken er zijn nogal wat verschillende soorten wit. Een goede richtlijn is om je schoenen niet lichter dan je jurk te nemen. Beter een tint donkerder dan lichter. Bij een korte bruidsjurk of een bruidsjurk met transparante bovenlaag kan een peeptoe schoentje erg leuk zijn of bij voorbeeld een sandaaltje. Onder een grote wijde bruidsjurk kun je het best dichte schoenen dragen. Als het kan altijd voor een lekkere hak gaan, die schoenen zijn gewoon mooier. 

 

Penrose heeft twee hoofdlijnen: de O'Pen collectie en de designer collectie. 

O'Pen collectie

Deze collectie heeft een groot aantal basismodellen waarop gevarieerd kan worden. Je kunt zelf beslissen wat je wilt: Open zijkantjes / dichte zijkantjes, enkelriempje / geen enkelriempje, peeptoe / spits / rond, hakhoogte 5 cm / 7 cm / 9 cm. Daarnaast kun je kiezen uit heel veel accessoires (zgn. shoe clips of clip on accessoires). Kortom 'Design your own shoe!"

Penrose Designer collectie

Binnen de Designer collectie van Penrose kun je zelf minder variëren, maar er zitten juweeltjes van schoenen tussen met bewerkingen van swarovski® kristallen en prachtige kleuren, waaronder bijvoorbeeld ook goud-, zilver- en platinakleurig leer.