Afspraak maken Neem nu contact met ons op

Embrace mode Eigenzinnige avond- en bruidsmode

Avondkleding Hengelo/Enschede

EP-lulu

>> Een indruk van onze collectie

Bent u op zoek naar avondkleding die niet alleen perfect bij u past, maar u ook nog eens perfect past? Embrace mode in Enschede heeft een zeer uitgebreide collectie exclusieve merken als Janice, Etxart & Panno, Kenkichi black label en Unique. Merken die die op maar een paar plekken in Nederland te vinden zijn en die stuk voor stuk een eigen, unieke stijl hebben.

Atelier Service en Couture

Bij exclusieve avondkleding hoort natuurlijk ook een uitstekende service en goed advies, zaken waar Embrace bekend om staat. Embrace helpt u de jurk vinden die uw persoonlijkheid laat spreken! Als uw droomjurk niet in onze boutique hangt kunnen we die ontwerpen en maken!

 

In Hengelo en Enschede...

Twentenaren kunnen feestvieren. Er zijn veel feestjes in Twente waar chique avondkleding gewenst is. We mochten klanten kleden voor de gala's van de Twentse ondernemers societeit (TOS) en andere business clubs, het muziekkwartier, haringparty's, openingen van kunstgaleries, musical en film premières, noem het maar op. 

...en omstreken

Omstreken is nogal een wijds begrip in ons geval, want we bedienen klanten in alle provincies van Nederland en de aangrenzende provincies van Duitsland. 

Breng ons een bezoek en laat u verrassen door de meest bijzondere collectie avondkleding van Enschede, Hengelo en omstreken.