maggie sottero – kortingen op alle jurken!

Maggie Sottero gaat eruit bij ons, daarom grote kortingen op alle Maggie Sottero trouwjurken
Maggie Sottero SALE

SALE

SALE – alle Maggie Sottero bruidsjurken met korting.

Maggie Sottero is een merk dat lang deel heeft uitgemaakt van onze collectie. Het merk komt uit Amerika en de trouwjurken hebben een typisch Amerikaanse stijl, denk ook aan jurken als Vera Wang. Het zijn jurken van hoge kwaliteit, maar na verloop paste het merk niet meer in ons verhaal en bij onze stijl, dus stoppen we ermee. Alle trouwjurken van het merk zijn nu met (flinke) kortingen te koop. De kortingen variëren van 30% voor de nieuwste bruidsjurken tot wel 60% op de oudere modellen. Voor meer informatie over de prijzen en kortingen kun je ons bellen of mailen.

Je wilt wel een mooie strapless bruidsjurk, maar niet de hele dag lopen trekken en plukken omdat je trouwjurk afzakt… Het belangrijkste wat deze jurken onderscheidt van veel andere merken is de pasvorm. Veel van de bruidsjurken zijn uitgevoerd met een korsetsluiting met rijgveter. Deze zorgt voor een bijzonder mooi taille accent en een prachtige overgang naar de rok, maar vooral voor een jurk die zit als een huis.

Maggie Sottero Ivandra

MS Ivandra

Maggie Sottero Alandra

MS  Alandra

Maggie Sottero Rachael

MS Rachael

Maggie Sottero Halle

MS Halle

Maggie Sottero Sabrina

MS Sabrina

Maggie Sottero Annika Marie

MS Annika Marie

Sottero Midgley Dalinda

Sottero Midgley Dalinda

Maggie Sotter Rhianna Royale

MS Rhianna Royale

Maggie Sottero Ireland

MS Ireland

Wil je meer weten over deze jurken, wat ze kosten en hoeveel korting er op elke jurk zit? Je kunt ons altijd bellen, maar mailen kan ook (beide kan via de knoppen hieronder). We doen ons best om je zo snel mogelijk terug te mailen. Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze contact pagina!

Contact

Voor vragen kunt u ons bellen of een mail sturen