Jesus Peiro – Nu al vanaf 500 euro!!!

Tot 31 Oktober: Al onze Jesus Peiro jurken met kortingen tot wel 70%

Meteen naar de bruidsjurken

Wie? Jesus Peiro.

De Jesus Peiro bruidsjurken maken al vanaf het begin deel uit van de bruidscollectie van Embrace. Ze hebben atelier in Barcelona, een stad die waar het fraai design betreft, wel de belangrijkste stad van Europa mag heten. Niet zo raar dat de mooiste designer bruidsjurken daar vandaan komen.

Wat? Bruidsjurken.

jesus peiro 5082

jesus peiro 5082

Jesus Peiro bruidsjurken worden in het eigen atelier in Barcelona gemaakt – op maat als dat nodig is. Een Jesus Peiro japon herken je meteen aan de eenvoud en elegantie die stralen uit de coupes en natuurlijk het gebruik van de meest exquise materialen zoals kant, zijde mikado’s, zwitsers organdie, fijnmazige tules en zelfs onconventionele stoffen als een macramé van cellulose. Het hoofd van de ontwerpafdeling is Merche Segarra, een Catalaanse ontwerpster die graag haar inspiratie haalt uit de natuur, architectuur en kunst. De nadruk ligt bij dit merk op mode in bruidsmode en is intussen een inspiratie voor andere merken en designers.

Waar? Jesus Peiro verkooppunten.

Embrace is één van de eerste verkooppunten van het Spaanse modehuis in Nederland. We hebben dan ook meer japonnen van het merk in onze boutique hangen dan elke andere winkel in Nederland.

Jesus Peiro jurken kun je vinden in geselecteerde boutiques, want bij bruidsjurken die vergeleken worden met met haute couture, mag je natuurlijk een deskundige service verwachten.

Jesus Peiro ‘Perfume’ 2015 collectie

Elk jaar lukt het ze weer om een gave collectie neer te zetten. Iedere keer zeer herkenbaar, maar ook erg vernieuwend. Er zijn allemaal gave details die zelfs in de ‘gewone’ mode helemaal ‘on trend’ zijn. Sommige merken volgen namelijk de mode, maar zijn altijd laat en weer andere merken doen niets om actueel te zijn. Dat is waarom het merk altijd voorop loopt qua actualiteit. De herkenbaarheid zit in de materialen, altijd zijn dat de mooiste en meest exquise stoffen die voorhanden zijn en de delicate bewerkingen van de japonnen zijn een lust voor het oog.

Jesus Peiro 2015Jesus Peiro 2015Jesus Peiro 2015
Jesus Peiro 2015Jesus Peiro 2015Jesus Peiro 2015

De Jesus Peiro ‘Costuras’ 2014 collectie

‘Costuras’ is het spaanse woord voor naden en dat is natuurlijk een prachtige benaming voor een collectie die qua design zwaar op de coupes leunt! Dit jaar gebruikte designer Merche Segarra, een breed palet aan materialen: tule, mikado, chiffon, uiteraard allemaal van zijde. Er zijn zeemeermin-silhouetten, asymmetrische coupes en heel veel mooie halslijnen, waaronder veel ‘optisch strapless’, waarbij de schouders bedekt zijn met doorzichtige stoffen zoals tule, organza en prachtig kant met een open structuur. Er zijn ook weer veel mouwen en ook de peplum (die vorig jaar zijn intrede deed in de gewone mode) werd niet vergeten.

Lees hier over designer Merche Segarra.

Bekijk onze collectie via collectie // bruidsjurken

 Media

Bekijk hieronder de selectie van Jesus Peiro 2015 bruidsjurken die dit jaar tijdens Barcelona Bridal Week op de catwalk werden gepresenteerd.

Prijzen

Jesus Peiro is een hoog segment bruidsmode merk dat in Europa gemaakt wordt. De prijzen liggen globaal tussen de 2000 en 5000 euro.

 Uitverkoop?

Kijk op onze SALE pagina voor jesus Peiro bruidsjurken met flinke kortingen!

Jesus Peiro Bruiden

Wil je eens zien hoe Jesus Peiro bruidsjurken er uitzien op ‘echte’ bruiden? Hieronder is een playlist met filmpjes van Bruiden die getrouwd zijn in een Jesus Peiro trouwjurk!

Naar de bruidsjurken

Contact

Voor vragen kunt u ons bellen of een mail sturen